Askush nuk e priste! / Edi Rama i bën kërkesën e prerë Erdogan-it

LAJME


Gjatë lidhjes direkte të presidentit turk Recep Tayp Erdogan, kreu i qeverisë Edi Rama shkëmbeu një replikë me kreun e shtetit turk.

Rama tha se ndërtuesit i kanë dhënë fjalën se projekti do të mbarojë në gusht, duke shtuar se shpreson të flitet për gushtin e vitit 2021 dhe jo 2022. “Këta na e kanë dhënë fjalën në gusht. Shpresoj të jetë gushti i 2021 jo i 2022”, u shpreh Rama. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!