Astrologu i njohur shqiptar befason me deklaratën e tij: “Edhe në Shqipëri ka alienë, por..”

LAJME


Astrologu i njohur shqiptar befason me deklaratën e tij: “Edhe në Shqipëri ka alienë, por..”

Jofiel Koço, astrologu i njohur shqiptar ka qenë i ftuar në emisionin Expuls. Studiuese foli edhe për alienët. Ai pohoi ekzistencën e tyre, madja ka disa llojë rracash.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ai shtoi se edhe në Shqipëri ka alienë: “Ka pasur madje edhe raste me disqe të filmuara, si jo?! Por ama teknologjia e tyre është aq e lartë, sa që nëse ti je dëshmitar, piketohesh nga ata dhe të h3qin memorien afatshkurtër. Të spostojnë dy-tre orë nga momenti qe ke parë ate dhe ti nuk mban mend asgjë”, u shpreh ai.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive