Ata që pinë çaj rregullisht duhet patjeter ta lexojne kete lajm

LAJME


“Rezultatet tona ofrojnë provat e para të kontributit pozitiv të pirjes së çajit në strukturën e trurit, dhe sugjerojnë që pirja e çajit rregullisht ka një efekt

mbrojtës kundër rënies së performancës në tru të lidhur me moshën,” shpjegon Feng Lei, profesor në Universitetin Kombëtar të Singaporit.

Studimet e kaluara kanë demonstruar se marrja e çajit është e dobishme për shëndetin e njeriut, dhe efektet pozitive përfshijnë përmirësimin e humorit dhe parandalimin e sëmundjeve kardiovaskulare.Shtype rek lamen dhe shiko v1deon e ketij shkrimi