Avni Dehari nga Sllupçani përfaqëson shqiptarët e Maqedonisë në listën e Vetëvendosjes për deputetë

LAJME


Avni Dehari, Babai i Astrit dhe Arbëror Deharit, është në listën e Vetëvendosjes dhe Vjosa Osmanit për deputetë. Siç transmeton gazeta Lajm, Avni Dehari radhitet i pesti në këtë listë. Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Përmes tij, Kumanova dhe shqiptarët e Maqedonisë do të jenë të përfaqësuar në këto zgjedhje, sepse Avni Dehari është nga Sllupçani i Likovës.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive