Avokati i njohur: “Pa Sorosin, Rama, Veliaj dhe Basha do kishin…

LAJME


Avokati i njohur, Altin Goxhaj, ka hedhur ak uza në adresë klasës aktuale politike në vend. Goxhaj tha se politikanët janë duke përmbushur axhendën e nisur që në vitin 1992 për shpop ullimin e Shqipërisë dhe rrë nimin e saj. Sipas tij, kjo është mënyra e vetme që ata të zhd ukin dëshmitarët për kri met që kanë bërë në vënien e pasurisë./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Avokati theksoi se e gjithë kjo axhendë spon sorizohet dhe drejtohet nga filantropi Ge orge So ros, ndërsa shtoi se pa atë, Rama do kishte hum bur jetën poshtë ndonjë ure nga o verd oza, Veliaj do të kishte përfu nduar si përkthyes në ndonjë kishë afrikane, ndërsa Basha si kamarier.