Avokati i njohur shqiptar paralajmëron ‘tërmet’ në politikën shqiptare: Kjo çështje do të sjellë..

LAJME


Avokati i njohur Spartak Ngjela është i bindur se Joe Biden, i cili ka fituar zgjedhjet presidenciale në SHBA, do të sjellë një ndryshim të madh jo vetëm në Amerikë por edhe në Shqipëri.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Sipas tij ndryshim drastik i politikës amerikane nga presidenti Biden, do të jetë një aspekt i ri për çështjen shqiptare.VAZHDONI KETU