Avokati njohur shqiptar jep lajmin e fortë: Ramën në Turqi e çoi frika e Uashingtonit

LAJME


Avokati Spartak Ngjela deklaroi se dëb1mi i dipIomatit rus Alexey Krivosheev nga vendi ynë ishte një pretekst për faktin se ai kishte shkeIur masat e pand em ise./Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

I ftuar në rubrikën ‘Opinion’ në ‘News24’ Ngjela pohoi se duhet të inv est igohet akoma më shumë për faktin se kush ishte ky dipIomat dhe sa i rëndësishëm ishte ai, ndërsa kjo do të shihet dhe nga reagimi i Moskës zyrtare.

Sipas Ngjelës, ky vendim i Tiranës zyrtare, ishte i pritshëm pas ardhjes në pushtet të presidentit amerikan Jeo Biden. Sipas Ngjelës, Rama shkoi në Turqi nga fr1ka e Uashingtonit.