Avokati shqiptar jep paralajmërimin e madh: Marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Rusisë do të acarrohen tepër

LAJME


Avokati Spartak Ngjela ka komentuar dëbimin e diplomatit rus Alexey Krivoshev nga Shqipëria pak ditë më parë. Në një intervistë televizive ai u shpreh se largimi i tij për faktin se kishte shkelur masat e pande mise është një pretekst.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ngjela vijoi më tej duke thënë se lidhur me këtë duhet të investig0het se kush ishte ky diplomat, ndërsa theksoi se diplomati duhet të jetë dikush më rëndësiVAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE