Bashkimi Evropian i dërgon mesazhin e madh Edi Ramës: “Plotëso kushtet për anëtarsim

LAJME


Koordinatori për Zgjerimin në Parlamentin Europian, Michael Gahler paralajmëron kreun e Rilindjes Rama që të mos përg0j0jë më BE por të plotsojë kushtet për integrimin e Shqipërisë në Europë.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gahler i kërkon Ramës që të ketë kujdes me pazaret joeuropiane, drejtësinë, pastrimin e parave, zgjedhjet lokale të 2019 dhe Lirinë e Mediave.