Baton Haxhiu: Albin Kurti i fortë para kamerave – ai është i dobët, nuk ka guxim të vendosë asgjë

LAJME


Baton Haxhiu: “Albin Kurti i fortë para kamerave – ai është i dobët, nuk ka guxim të vendosë asgjë”

Baton Haxhiu, ka deklaruar se është mirë që të fiton Albin Kurti dhe të shoh sa vështirësi është të negociohet me Serbinë dhe problemet e tjera që e kanë kapluar Kosovën.

Haxhiu tha se është mirë që partitë në Kosovë t’i jepin të gjitha funksionet dhe të votohet nga të gjitha partitë poIitike në Kuvend, sipas tij duhet të thyhet miti i Kurtit.

Ai tha se kjo e dën0n më së shumti Albin Kurti, kur ballafaqohet me pr0blemet e Kosovës dhe mos guximin e tij për të marrë vendime të mëdhaLAJMl l PLOT