Befasohet Doktori nga 106-vjeçarja kosovare: Erdhi se s’po mundej të lidhte shaminë!

LAJME


Befasohet Doktori nga 106-vjeçarja kosovare: Erdhi se s’po mundej të lidhte shaminë!

Mjeku Haxhi Avdyli i spitalit të Prizrenit ka publikuar një rast të rrallë jetëgjatësie dhe shëndeti të fortë, që të ngjall optimizëm.

Nën foton e mësipërme, mjeku ka vënë këtë shënim për nënën kosovare: ” E lindur në vitin 1913,në Opojë, tani 106 vjeçe! Vizita e dytë mjekësore te unë, për shkak disa ankesave në krahun e djathtë, se s’po mundet ta lidhë lirshëm shaminë!”

Haxhi Avdyli është një ndër mjekët më të mirë që ka Kosova, dikur ka qenë kandidat për të udhëhequr me QKUK-në. Ai përndryshe është deputet në Parlamentin e Kosovës nga radhët e LDK-së, njëherit edhe kryetari i degës së LDK-së në Prizren.