Bekë Berisha thotë se ka dëshirë të krahasohet me Skënderbeun (VlDE0)

LAJME


I njohur si tip sportiv dhe njeri që e pëlqen alpinizmin, deputeti i AAK-së, Bekë Berisha jo rrallë herë gjatë këtij viti ka qenë lajm në mediat shqiptare për deklaratat dhe veprimet e tij sa i përket sportit. Në një intervistë për Telegrafin me gazetaren Jehona Hulaj, Berisha ka treguar se përse pëlqen të merret me sport.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Sporti është më i lehtë me u marr me ta dhe ja kom kushtua një kohë të madhe. E kam cek edhe më herët që prindërit i kam pasur maratonistë, e kemi një kulturë sportive në familje”, u shpreh Berisha. Përveç kësaj, Berisha njihet edhe si person që pi shumë espresso. I pyetur se a vazhdon të pijë nga 70 në ditë, ai përgjigjet që po.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VlDE0