Bekim Jashari I’a Publikon Sami Lushtakut Një Video Që S’do Donte Ta Shihte, E Quan Me Këto Fjalë

LAJME


Kreu i Skenderajt, Bekim Jashari, ka vazhduar përplasjen nga distanca me kryetarin e Degë së PDK-së në Skenderaj, Sami Lushtakun. Ai përmes një postimi në Faceb00k e ka quajtur Lushtakun, hajn, keqp,ërdorues e zhvatës, në emër të lvftës, shkruan AlbKos News. Postimi i tij i plotë

Paska vazhduar me shpifje e ofendime ndaj meje njeriu që njihet si shembull për veprime të tilla, në fakt këto i dinë më së miri dhe i bënë jo shumë rrallë. Sa ka pasur e sa ka respekt Samiu për familjen Jashari dësh,mohet më së miri me ofe,ndimet që ia ka bërë për familjen time disa herë mbas lvftës, e të cilat kanë dalë edhe në media dhe opinioni qytetar i dinë shumë mirë.

E kam dëgjuar edhe në të kaluarën këtë thënie “Shqiptari i mirë është shqiptari i udekur”.A do të thotë kjo edhe për Sami Lushtakun që Jasharët e mirë janë Jasharët e udekur? Bekim Jashari është i “keq” sepse është gjallë edhe ua ka ndal ab,uzimin me pus,htetin në Skenderaj!

I keq është ai që vj,edh dhe ke,qpërdor paranë publike, jo Bekim Jashari që qeverisë me duar të pastra pa korrrupsion me transparencë e llogaridhënie para qytetarëve. I keq është ai që me paratë e popullit pasurohet në lvftë dhe pas saj. Mos me kurseni me kritikoni për qeverisjen time çka do që keni ma thuani. Në qeverisjen time në Skenderaj i është hapur dera çdo qytetari, vetëm hajnia dhe bizneset e paligjshme janë ndalur njëherë e përgjithmonë.