Besim Dina: Artistat tanë t’i shajnë me babë dhe me nënë vetëm për 200 euro

LAJME


Moderatori Besim Dina ishte i ftuar në emisionin ‘Përrallë me Tupan‘, shkruan GazetaBlic.

Bashkë me Valon Malokun, diskutuan tema të ndryshme.Po ashtu ai foli edhe për muzikën në estradën tonë, ku dha disa kriitika dhe tregoj se çka e defin0n një artist.

Ai tregoj edhe disa artista të huaj, të cilët shtjeII0jnë tema të ndryshme në këngët e tyre dhe ai është tamam një artist me vlera.‘Ndërsa te ne vetëm ia jep 200 euro dhe t’i shan me babe dhe me nenë vetë jepja 200 euro nuk është ky artist‘ tha ai.Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive