Besim Dinës i vdes nëna

Aktori dhe moderatori i njohur kosovar, Besim Dina ka marr sot lajmin më të hidhur të jetës.

Nëna e Besimit është ndarë sot nga jeta.

Ne i shprehim ngushëllime moderatorit dhe familjes Dina.