Biden jep paralajmërimin e madh: Ne nuk mund ta lëmë këtë gjë pa përgjigje

LAJME


Sulni i gjerë kibernetik që i atribuohet Rusisë dhe që synonte agjencitë qeveritare në SHBA dhe disa zyrtarë të lartë,

nuk mund të mbetet pa përgjigje, tha presidenti i zgjedhur, Joe Biden, duke d3noncuar mosveprimin e presidentit Donald Trump.

“Ne nuk mund ta lëmë këtë pa përgjigje. Duhen marrë vendime të rëndësishme ndaj atyre që janë përgjegjës për t’u kërkuar llogari”.