Biden: Kosova duhet të jetë shtet i pavarur, jo pjesë e Serbisë

LAJME


Kandidati demokrat për president të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, tha se Kosova duhet të jetë një shtet i pavarur, e jo pjesë e Serbisë. Këtë koment e dha në Wilmington, të premten, derisa po mban një fjalim para zgjedhjeve presidenciale.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në një pyetje të një gazetari për Marrëveshjen në Washington, ai ka thënë se nuk di cila është marrëveshja porse Kosova, duhet të jetë e pavarur. “Nuk e di cila është marrëveshja. Ajo çka argumentoj në lidhje me Kosovën dhe Serbinë është se – Kosova duhet të jetë shtet i pavarur, jo pjesë e Serbisë”, tha Bideni.