BIindohet Uashingtoni, uvshtria amerikane del në terren për të pàràndaluar çdo ngjarje

LAJME


Autoritetet uhstarake në SHBA kanë vendosur të marrin masa të rrpeta për të paràndaluar çdo ngjarje tjetër në Kapitol. Nga fotot e publikuara duket se Uhstria e Gardës Kombëtare ka zbritur në tèrren dhe thuajse e gjithë ndërtesa është bIinduar, ndërsa në hyrjen perëndimore të saj janë vendosur bàrriera mbr0jtëse speciale.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ndërkaq, bëhet e ditur se grupet e punës janë në tèrren dhe po punojnë me shpejtësi për të rregulluar të gjitha dëmet që u hskaktuan nga pr0testa e 6 janarit, para se presidenti Joe Biden të marr detyrën zyrtarisht, më datë 20 janar.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive