‘BIIokohet’ Elon Musk! / Amerika i jep urdhërin e madh që duhet zbatuar menjëherë

LAJME


Tesla është detyruar të tërheqë plot 160.000 makina nga tregu amerikan. Agjencia Amerikane e Sigurisë Rrugore, Nhtsa, i kërkoi Elon Musk-ut të tërheqë 158.000 makina në Shtetet e Bashkuara, për një çështje sigurie në lidhje me menaxhimin e kujtesës në kompjuterin në bord.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Makinat e prekura janë “Modeli S”, i periudhës së viteve 2012 – 2018, si dhe “Modeli X”, i prodhimit midis vitit 2016 dhe vitit 2018, sipas një letre dërguar prodhuesit të automjeteve elektrike. NHTS thotë se heitmi i tij “arriti në përfundimin se ka një të metë sigurie në modelet e shqyrtuara”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive