Bill Clinton: Kosova është “Shtëpia Ime”, U dhash dorën fëmijëve Shqiptarë kur gjith bota heshti!

LAJME


Ish-presidenti amerikan Bill Clinton në 20 vjetorin e hyrjes së NAT0S-s në Kosovë ka ngr itur të gjithë të pranishmit në këmbë.Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.Në fjalën e tij Clinton kishte thënë se ‘është i lumtur që bashkë me Albright, Clarkun dhe të tjerët e ndalën spastr imin etnik në Kosovë’.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive