Bill Gates bën parashikimin e radhës: “Ja kur merr fund pandvmia”

LAJME


Miliarderi Bill Gates, i cili njihet dhe për parashikimet e tij mbi pvndemisë, ka bërë një koment tjetër në lidhje me ecurinë e pvndemise se tanishme.

Sipas mediave të huaja, Gates ka thënë se jeta mund te kthehet në normalitet, diku nga gjysma e parë e vitit 2022, pasi sipas tij, vetëm atëherë mund të sigurohet shpërndarja e avksinës në të gjithë vendet.