Bill Gates: E çuditshme, unë jap para për të shpëtuar jetë, ata më thonë se po i shkatërroj

LAJME


Bill Gates, njeriu i parë i Microsoft-it, filantropi dhe miliarderi u bë një figurë qendrore pozitive dhe negative në historinë e Cov1d-19.Fondacioni Bill dhe Melinda Gates ka premtuar më shumë se 350 milion dollarë për të luftuar sëmundjen, përfshirë paratë për të prodhuar avksina për disa kompani. Pavarësisht kësaj, teoricienët e konspiracionit e kanë akuzuar Bill Gates që nga fillimi i padnemisë se ai në një farë mënyre “mbolli” virsuin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në një intervistë që ai dha për Bloomberg, Gates thotë se është optimist se bota do të kuptojë që teoritë janë vetëm teori, dhe se vi rusi do të mposhtet. “Vakisna fillestare nuk do të jetë ideale për sa i përket efikasitetit kundër sëmundjes dhe transmetimit. Mund të mos zgjasë shumë, dhe do të përdoret më së shumti në vendet e pasura si masë për të ndaluar infeksionin”, tha Gates.

“Kur diçka bëhet e detyrueshme, atëherë shpesh ka një reagim. Por ndoshta mund të themi se do të jetë e detyrueshme për njerëzit që punojnë në shtëpi pleqsh ose janë në kontakt me njerëzit e moshuar,” pohon ai. Ai gjithashtu u pyet nga Bloomberg se çfarë mendon për teoritë e komplotit që hetojnë avksinën në mënyrë që të kontrollojnë mendjet njerëzore me ndihmën e valëve të rrjetit 5G.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Është e çuditshme. Ata marrin të kryer faktin se unë jam i përfshirë në zhvillimin e avksinës dhe pastaj e kthejnë atë, kështu që në vend që të jap para për të shpëtuar jetë, rezulton se unë po bëj para duke marrë jetë. Nëse kjo i pengon njerëzit të avksinohen ose të informohen për vendosjen e një maske, atëherë është një porblem i madh”, thotë Gates.