Bill Gates jep parashikimin e së ardhmes: “Në fund të vitit 2022 do e kemi mposhtur pandeminë!”

LAJME


Bill Gates ka deklaruar se bota do të jetë në gjendje të kthehet në normalitet, deri në fund të vitit 2022. Sipas tij, kjo gjë do të bëhet e mundur falë vaksinimit kundër pandemise.

Në një intervistë për gazetën polake “Gazeta Wyborcza” dhe transmetuesin televiziv “TVN24”, Gates deklaroi se pandemia është “një t ragjedi e pabesueshme”.

Sipas tij shpresa e vetme ishte qasja në vaksina, të cilat janë zhvilluar me një shpejtësi të jashtëzakonshme.