Bill Gates tregon kur do të marrë fund pandemia

LAJME


Themeluesi i Microsoft, Bill Gates është shprehur se p andemia e k0r0nav irusit do të marrë fund në vitin 2022.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Në një intervistë për “La Stampa”, Gates thekson se nëse nuk do të ketë ndërhyrje nga autoritetet, numri i v iktimave në SHBA, do të kthehet në nivelet e mëparshme.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Gjeniu i teknologjisë dhe presidenti i Fondacionit Gates thekson se “kemi disa v aksina premtuese dhe ato mund të licensohen për përdorim”, duke shtuar më pas: Unë pres që dy ose tre të tilla do të jenë të efektshme”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive