Blend Fevziu jep paralajmërimin e fuqishëm: Nëse ndodh kjo, do jetë fatale për Shqipërinë

LAJME


Mendoj ndryshe nga Batoni për çështjen e mandatit, atë të mandatit të 4 as nuk i hyj fare. Mendoj se Rama nuk e ka aq të thjeshtë të marri mandatin e 3, votimi kryesor në këtë rast nuk do jetë a do vijë Luli, shqiptarët do shkojnë të votojnë nëse Rama i ka qeverisur mirë apo keq. Ideja e mungesës së lidershipit vazhdon të ekzistojë

Unë mendoj që dy mandate janë një kosto e madhe për PS, nëse nuk e amortizon dot këto kosto, do t’i humbi zgjedhjet.

Nëse në këtë vend do shkojnë dhe do vidhen votat dukshëm, shpresoj që këtë herë nuk do ndodhi më, do rezikojmë të hyjmë në një kaos dhe në një situatë që do dali jashtë kontrollit dhe do ishte fatale për Shqipërinë. Nuk besoj se do ketë vjedhje zgjedhjesh”, u shpreh Blendi Fevziu.