Britania i bën të papriturën Francës në det, i dërgon 4 anije luftàràke

LAJME


Me hyrjen në fuqi të marrëveshjes së BREXIT, Mbretëria e Bashkuar është zyrtarisht jashtë Bashkimit Europian dhe e ka nisur 2021 si një shtet i vetëm, jashtë unionit dhe me rregulla të tjera,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Menjëherë flota mbretërore ka dërguar 4 anije lutfarake, njëra prej të cilave HMS Trent që vlen 100 milionë paund për të blinduar kuvfirin detar me Francën,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Sipas DailyMail kjo lëvizje në ditën e dytë është bërë për të paralajmëruar peshkarexhat franceze mos përfshihen në zonën britanike të peshkimit dhe detin e tyre,

gdertyuks