Brukseli zyrtar jep reagimin: “Lajm i shkëlqyer nga Shqipëria, gati negociatat me BE”

LAJME


Gjukata Kushtetuese është bërë funksionale për të marrë në shqyrtim dhe gjukuar çdo çështje kushtetuese. Ngritja e Kushtetueses, për Komisionerin për Zgjerim të BE-së, Oliver Varhelyi, është një lajm i shkëlqyer.

“Lajm i shkëlqyeshëm nga Shqipëria! Me emërimin e anëtarit të 6-të nga Presidenti Gjukata Kushtetuese bëhet funksionale. Arritje e rëndësishme për institucionet dhe njerëzit si pjesë e reformës në drejtësi. Kjo plotëson listën e kushteve për mbajtjen e konferences së parë ndërqeveritare” – shkruan Varhelyi. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!