SHBA zotohet për mbështetje ndaj Kosovës në fushën e sigurisë dhe të mbrojtjes!

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë zotuar për mbështetje ndaj Kosovës në fushën e sigurisë dhe të mbrojtjes. Kështu ka njoftuar Ministria e Mbrojtjes në një postim në Facebook, pas vizitës së ministrit Armend Mehaj në Këshillin e Sigurisë Kombëtare të SHBA-së. Njoftimi i plote: Ministri Mehaj mbështetet fuqishëm nga autoritetet e Këshillit të Sigurisë […]

Continue Reading

Rama Çon Peshë Serbët Me Deklaratën: Për Serbinë Nuk Ka Rrugë Tjetër Pos T’a Pranojë Pavarësinë E Kosovës

Rama Çon Peshë Serbët Me Deklaratën: Për Serbinë Nuk Ka Rrugë Tjetër Pos T’a Pranojë Pavarësinë E Kosovës Në cilësinë e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama ka mbajtur fjalën e parë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara. Kosova? “Kjo Asamble e madhe nuk është dhe nuk do të jetë e plotë pa një prej shteteve […]

Continue Reading

Replika E Presidentit Kroat Ndaj Serbës Bërnabiq Po Dridh Gjithë Evropen

Replika Kroaci – Serbi, presidenti kroat – kryeministres serbe: Ne jemi nē BE, po ju? Presidenti i Kroacisē, Zoran Milanoviq iu referua deklaratēs sē krye,ministres serbe Ana Bērnabiq nē Mostar, se ajo nuk ēshtē kryeministre e serbēve tē Bosnje e Hercegovinēs, nē njē kundērpērgjigje ndaj Milanoviq i cili kishte thēnē paraprakisht se ēshtē president edhe […]

Continue Reading