Çfarë bëri ky polic për këtë vogëlushe ka prekur zemrat e të gjithëve

LAJME


Shumica prej nesh ndoshta nuk do ta përjetojmë kurrë një tragjedi të tillë. Por policët përballen me situata të ngjashme çdo ditë. Kur polici Struck u thirr në skenën e një aksídenti fataI me veturë, aty ai gjeti një vajzë 2-vjeçare vetëm dhe të tronditur.

Vetura e familjes së saj ishte shkatërruar plotësisht dhe familja ishte hedhur nga vetura, duke varë në vend babin e saj, transmeton Gazeta Express. Menjëherë, Struck aktivizoi instinktin e tij prej babai, e kapi vajzën dhe e largoi atë nga vendi i aksídentit, duke menduar se çfarë do të bënte ai nëse vajza e tij do të ishte në këtë situatë.