Çfarë ditëѕh рo jetojmë: 8-vjeçarja zуrtarizon lidhjen e daѕhurisë, nëna është dakord

Çfarë ditëѕh рo jetojmë: 8-vjeçarja zуrtarizon lidhjen e daѕhurisë, nëna është dakord

Çfarë ditëѕh рo jetojmë: 8-vjeçarja zуrtarizon lidhjen e daѕhurisë, nëna është dakord

Milana Makhanets, një vajzë 8-vjeçare nga Ukraina, ka njoftuar se është në një lidhje dashurie me një djalë 13-vjeçar të quajtur Pasha Pai.

Vajza është blogere e cila mburret me mbi gjysmë milioni ndjekës në Instagram. Djali adoleshent është gjithashtu një sensacion i ardhshëm i mediave sociale me mbi gjysmë milioni ndjekës në Likee.

Nëna e vajzës është në rregull me lidhjen e tyre të dashurisë dhe ka bekuar çiftin që të kenë një të ardhme të mirë së bashku. Njerëzit janë skeptikë.