Çfarë ka brenda folesë së grerëzave (VlDE0)

LAJME


Shumë prej jush mund ta kujtojnë v1deon e famshme ku Daniel Markham dhe djali i tij Lincoln, hapnin bishtin e gjarpërit me zile, për të zbuluar se çfarë fshihej brenda tij.

Dyshja, që me kalimin e kohës po fitojnë gjithnjë e më shumë popullaritet, vijojnë të realizojnë eksperimente të tjera, që i postojnë në kanalin e tyre zyrtar në YouTube, “What’s Inside” (Çfarë ka brenda).

Këtë herë, ata kanë vendosur që të shohin se çfarë ka brenda një foleje gjigante grerëzash. Në v1deon më lart, ata e presin përgjysmë folenë për të zbuluar se çfarë fshihet brenda saj.Për të paduruarit, shikoni minutën e 2:34/Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive