Cfarë mrekullie o Zot! Ky është shpirti i vogël që kaloi 25 sulme në zemër dhe mbijetoi

LAJME


Një foshnje nëntëmuajshe është kapur me thonj pas jetës dhe u ka mbij etuar 25 godt jeve në zemër. Theo Fry, i cili tashmë është 19 muajsh, ka pasur gjithsej 25 ar reste kardiake dhe iu është nënshtruar 17 opearcioneve gjatë vitit të parë të lindjes.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Vogëlushi u mb ijetoi 25 sulnve në zemër brenda një dite të vetme. Besohet se ky është numri më i madh i godij teve në zemër që një persona ka kaluar ndonjëherë brenda një dite.

Nëna e tij, Fauve Syers thotë se të gjithë prisnin që fëmija të ndërronte jetë, por ai la pa fjalë të gjithë më f0rcën e tij. Sot, Theo është një fëmijë i buzëqeshur dhe i shëndetshëm.