Çfarë po ndodh në Athinë? Mijëra njerëz pushtojnë rrugët e kryeqytetit helen

LAJME


Mijëra njerëz kanë mbushur sot rrugët kryesore të Athinës dhe dyqanet për shkak të uljeve të sezonit të dimrit. Mediat greke kanë publikuar pamjet e pazakonta të njerëzve që janë dyndur në rrugë, ndërsa situata bëhet e rez1kshme për shkak të pa nde mise.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

P0licia është munduar të vendosë rregull dhe t’i detyrojë qytetarët të mbajnë dis tancën edhe pse duhet se ka qenë e pamundur. Radhë dhe grumbuIIime janë krijuar kryesisht në dyqanet e mëdha të kryeqytetit grek.