Çmenden serbët, mediat kroate u pubIikojnë faktet: “Babai i Serbisë moderne ishte shqiptar”

LAJME


Pas një shkrimi gjatë ditës së djeshme me anë të së cilit mediat kroate ia rikujtuan Serbisë hartën e vitit 1878 pa Kosovën, ato nuk janë ndalur me kaq. E përditshmja dnevne.hr vetëm disa orë më pas ka publikuar një shkrim tjetër në të cilin pretendon se themeluesi i Serbisë moderne Gjorgje Petroviq ishte me prejardhje shqiptare, transmeton InfoPress. Për arsyje që historia e kësaj ndodhie është e gjatë, ju lutemi vazhdoni këtu:Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive