Daçiç: “Serbia nuk mund ta tregojë planin që ka për Kosovën”

LAJME


Kur ende nuk është gjetur një gjuhë e përbashkët mes Prishtinës dhe Beogradit, Ivica Daçiç deklaroi se Serbia nuk mund të tregojë planet që ka për Kosovën.

“Nuk mund që në detaje të tregojë se cili është plani serb në dialogun mes Beogradit dhe Prishtinës, për zgjidhjen e pr0blemit të Kosovës. Presidenti Vuçiç prezantoi parimet mbi të cilat duhet të diskutohet (me Prishtinën), por sapo erdhi ideja për publikun, në një farë mënyre u bIIokua dialogu”, tha Daçic, shkruajnë mediat serbe.