Daçiq: Dëshirojnë ta dobësojnë Serbinë, ky është synimi i tyre për Kosovën

LAJME


Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq është ankuar se m asat k undër Serbisë kanë për synim d0bësimin e tyre.

Ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq është a nkuar se m asat k undër Serbisë, si dhe ret0rika e shpenzuar që vjen nga r egjioni në p eriudhën e fundit ka për synim d0bësimin e Serbisë.

Sipas tij, ky është presi0n i vazhdueshëm n daj Serbisë për ta njohur Kosovën e ndoshta edhe ri definimin e Bosnjës e Hercegovinës, shkruan “Tanjug”, përcjell lajmi.net.

“Ndoshta mendohet edhe për ndryshimin e Kushtetutës, marrëveshjes së Dejtonit”, deklaroi Daçiq për disa tendenca gje0politike të lidhura me të ardhmen e rajonit.

“Dëshirojnë ta d0bësojnë Serbinë, me synim kryesor që Kosova të jetë shtet i pavarur”, u shpreh ai. /Lajmi.net/