Deklaratë e Diplomatit Bullgar!: Indentitet Maqedon nuk ekziston! Historia nuk përmend Maqedon!

LAJME


Bullgaria nuk do të ndryshojë qëndrimin e saj ndaj Maqedonisë së Veriut, pavarësisht kërkesave që mund të ketë nga jashtë, ka deklaruar..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

zëvendëskryeministri bullgar, Krasimir Karakaçanov. Ai sërish ka folur për çështjet që kanë të bëjnë me iden titetin maqedonas duke theksuar se ato kanë “rrënjë bullgare”.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Çdo person normal që ka lexuar më shumë se pesë faqe histori në lidhje me Maqedoninë, e di se një iden titet i tillë veçmas maqedonas,

veçmas nga bullgarishtja nuk ekziston para vitit 1944”, transmetojnë mediat në Shkup deklaratën e zyrtar1t të lartë bullgar, Krasimir Karakaçanov.