Del vide0ja! / P0licia rràhet nga qytetarët në Kosovë

LAJME


Del vide0ja! / P0licia rràhet nga qytetarët në Kosovë

Një rràhje ka ndodhur mbrëmë në magjistralen Mitrovicë-Prishtinë, më saktësisht në fshatin Pestovë.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Ngjarja ka ndodhur pas një àksidenti, ku personat e përfshirë janë rràhur mes vete. Në këtë rast ka ndërhyrë p0licia,Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Por, ndërhyrja e tyre nuk u ka pëlqyer të përfshirëve në àksident. Ndaj zyrtàrëve p0licor janë përdorur edhe shk0pinjë nga të dyshuarit,Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvziveVIDEO