Del VlDE0-ja që po tërbon grekët: Shqiptarët u japin urdhëra ushtarëve grekë

LAJME


Një video e publikuar në mediat sociale ka tr0nditur autoritetet greke. Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë pritet të nisë hetimet për kushtet në të cilat u regjistrua kjo video, pasi në këto pamje pretendohet se shqiptarët u japin urdhra grekëve.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Bëhet fjalë për dy të rinj shqiptarë, njëri prej tyre me banim në rrugën “5 Maji” në Tiranë, të cilët duket se kanë rol drejtues në një repart ushtarak. Pasi flasin shqip në video dhe përshëndesin shokët e tyre në Shqipëri, dy të rinjtë urdhërojnë ushtarët e tjerë të rreshtuar që të veprojnë sipas udhëzimeve të tyre..Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

VIDEO