Del Zbulimi Madh Në Mal Të Zi! / Gjenden Pallatet Ku Kanë Jetuar Dy Mbretërit Ilir

LAJME


Del zbulimi madh në Mal të Zi! / Gjenden pallatet ku kanë jetuar dy mbretërit Ilir

Ilirët ishin grupe të lashta të fiseve indo-evropiane, që jetuan në pjesë të Ballkanit Perëndimor dhe brigjet e gadishullit italian rreth viteve 260 para erës së re.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Deri tani dihet shumë pak për udhëheqësit e tyre, por kërkuesit thonë se tashmë kanë fakte për pallatin e parë të mbretërve të Ilirëve.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive