Departamenti amerikan i Mbrojtjes, publikon video edhe me pjesëtarë të Policisë së Kosovës (VlDE0)

LAJME


Departamenti i Mbrojtjes i SHBA-së, ka pubIikuar një v1deo në profilin zyrtar në Twitter, ku shihen se si ekipet e ushtrisë amerikane dhe zvicerane të deminimit që veprojnë në kuadër të t rupave paqeruajtëse të KFOR-it, bashkëpunojnë me ekipet e deminimit të Policisë së Kosovës.

Ky bashkëpunim mes ushtarëve amerikanë dhe zviceranë të KFOR-it me ata të Policisë së Kosovës, sipas postimit ka për qëllim të mat efikasitetin e pajisjeve që i përdorin gjatë aksi0neve si dhe të shkëmbejnë idetë dhe pr0cedurat që i apIikojnë, në mënyrë që në të ardhmen kur këto pajisje t’i përdorin njësitë tjera të funksion0jnë pl0tësisht, transmeton Telegrafi.

V1deoja shfaq pjesëtarët e Policisë së Kosovës, duke dem0nstruar aftësitë e përd0rimit të pajisjeve që përdoren për d eminimin e mjeteve të ndryshme s hpërt hyese. /Telegrafi/