Deputeti shqiptar përsëri trondit parlamentin e Serbisë: Jeni

LAJME


Shefi i grupit të deputetëve “Lugina e Bashkuar” në Kuvendin e Serbisë, shqiptari Shaip Kamberi, ka thënë se Serbia është shtet i papërfunduar, raportojnë mediat serbe.

Sipas Kamberit, e ardhmja e Serbisë nuk është zgjidhur ende dhe se këtu pengohet nga aspiratat territoriale. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!