Deputeti Shqiptar: Putini ka ra në dy gjunjë, ndjekni (VIDEO)

LAJME


Ish-deputeti Ruzhdi Matoshi, vite me pare ishte ai që i bëri me dije në Kuvendin e Maqedonisë se Kosova është realitet dhe shtet që duhet të pranohet dhe nuk ka lojëra.

Ai mes tjerash ka replikuar ndaj deputetëve duke thënë se “Putini ka rënë në dy gjunjë”. Per me shume ju ftojme qe te shikoni videon qe kemi pergaditur per ju: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive