Deputetja e Parlamentit Evropian: “Bashkimi kombëtar, është qasje e gabuar për Kosovën

LAJME


Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka thënë se është qasje e gabuar për Kosovën nëse mendon se do i zgjidhë pr0blemet e saja përmes një bashkimi eventual me Shqipërinë.

Është një gabim të krahasohet një ide bashkimi me Shqipërinë, si alternativë ndaj anëtarësimit në Bashkimin Evropian, veçanërisht si lloj opsioni rezervë, në rast se Kosova mbetet jashtë BE-së për një kohë më të gjatë”, – është shprehur Cramon.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive