Diskoteka e Rusëve në Dubai me këngë Shqipe!: 4 Shqiptarë në Diskotekë lëshojnë këngën Mora Fjalë nga Shkurte Fejza!

LAJME


Diaspora vazhdon të ketë gjallë ende ndjenjën patriotike kudo që janë. Kjo është dëshmuar mbrëmë në Dubai nga një grup të rinjësh shqiptarë.

Në një nga diskotekat më të njohura të Dubait, e cila është pronë e rusëve, katër shqiptarë kanë lëshuar në diskotekë këngën “Mora fjalë” të Shkurte Fejzës, këngë e cila i kushtohet komandantit legjendar, Adem Jashari.
Haris Cocaj,

i pranishëm në tavolinën me aromë “shqipe”, ka thënë se e kishin plan që një kohë dhe janë ndier mirë që janë argëtuar me këngën patriotike shqipe në një diskotekë e cila është pronë e rusëve

VIDEO E PLOTE