Do të befasoheni! / Ky vend quhet ‘qendra e universit’, ja se çfarë ndodh aty!

LAJME


Vendi që shihni në foto është një nga vendet më të veçanta në botë i cili ka mahnitur shumë njerëz, madje nisur nga kjo ai quhet “qendra e universit”.

Por çfarë ka të veçantë ky vend që vizitohet nga miliona turistë e për të cilin kanë dalë edhe mite të shumta?Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Flitet se kushdo që futet në këtë rreth dhe thotë diçka, zëri i kthehet mbrapsht në formë jehone, ndërsa personat që ndodhen afër atij, por jo brenda rrethit nuk e dëgjojnë këtë jehonë zëri.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive