Do të habiteni pa masë kur ta kuptoni se kush është dhe çka punon nëna e Albin Kurtit

LAJME


Albin Kurti ka lindur më 24 mars 1975 në Prishtinë. Babai i tij është inxhinier i makinerisë në pension, ndërsa nëna e tij inxhiniere e ndërtimtarisë dhe ligjëruese. Ai i ka dy vëllezër, Arianitin dhe Taulantin. Ndërsa është i martuar me shtetasen norvegjeze Rita Augestad Knudsen, me të cilën ka një vajzë. Nëna e Albin Kurtit, Arife Kurti është Hap videonn 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive