Donald Trump bën veprimin e papritur, shpaII gjendjen e jashtëzakonshme

LAJME


Presidenti në detyrë Donald Trump ka shpaIIur gjendjen e jahstëzakonshme para ceremnoisë së inaugurimit të Presidentit të ri Joe Biden në distriktin e Columbias.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pas raportimeve nga FBI se grupe terr0riste po mendojnë të organizojnë situata te ndryshme në Washington më 20 janar, por edhe qytete të tjera të vendit, Trump, pas një takimi me zëvendësin e tij, Mike Pence, vendosi me një urdhër ekzekutiv shpaIIjen e gjendjes së jàshtëzàkonshme, nga 11 janari deri më 24 janar.