Drejtori serb u bën thirrje të rinjve serb që të jetojnë në Kosovë: “Qëndroni aty, është vatra jonë shekullore

LAJME


Petar Petkoviç, drejtor i të ashtuquajturës “Zyra e Kosovës për Serbi” përgjatë një intervistë të dhënë për TV Most-in për Vit të Ri, iu ka bërë thirrje të rinjve të serbisë që të ndërtojnë të ardhmen e tyre në Kosovë, duke thënë se “ka qenë zemra e serbëve për shekuj me radhë”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

“Zonat e banuara me serbë kurrë nuk janë ndërtuar aq sa po ndërtohen tani, ne me të vërtetë po investojmë miliona euro dhe do të investojmë në të ardhmen, sepse është e rëndësishme për ne që të ndërtojmë të ardhmen dhe që njerëzit që jetojnë në Kosovë, veçanërisht të rinjtë, dinë të kenë besim në të ardhmen dhe të qëndrojnë në vatrat e tyre shekullore”, deklaroi Petkoviç.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

VAZHDlMl