Dritan Abazoviq viziton Tuzin dhe jep mesazhin e fortë: “Ajo që ka ndodhur këtu me shqiptarët, nuk do ndodhë më”

LAJME


Zëvendës Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazovic ka bërë vizitën e parë zyrtare, pas marrjes së detyrës, në Komunën e Tuzit, ku është takuar me kryetarin Nik Gjeloshaj dhe komunitetin shqiptar.

“Diksriminimi ndaj shqiptarëve ishte i qeverive te kaluara. Ne do bashkëpunojmë me projekte për te mirën e komunitetit”, është shprehur zëvendës kryeministri Dritan Abazovic për mediat. Ju ftojmë që ta hvpni markvtingvn për 5 sekvnda dhe shfvqen pvmjet ekskIvzive!